Har du styr på netværket?

Din virksomheds netværk kan være lidt af et bæst at holde styr på og holde ved lige. Er du opdateret med det seneste indenfor netværkssikkerhed? Har du samme udbyder på de forskellige dele af dit interne netværk? Hvis ikke: Samarbejder de forskellige dele af dit netværk optimalt? Er alt opsat korrekt? Der er mange spørgsmål og overvejelser at gøre sig, når du har ansvaret for en hel virksomheds netværk og de mange sikkerhedsforanstaltninger der følger med.

Er du Cisco certificeret?

Cisco er en af de helt store spillere, når det kommer til entreprise løsninger indenfor netværk, IP telefoni og så videre. De har snablen nede i alt hvad din virksomhed skulle have brug for i den henseende, og giver mulighed for en opsætning, hvor alt samarbejder upåklageligt.

For mange virksomheder er Cisco certificering et mål i sig selv. Men Cisco certificering kan være mange ting. Når du overvejer Cisco kurser og certificeringer, så vær sikker på, at kurset eller certifikatet er relevant for dig og din virksomhed.

Hvor mange skal certificeres?

Arbejder du i en stor virksomhed, med mange medarbejdere, som kunne have gavn af et Cisco kursus, så overvej at finde en Cisco Partner, som også udbyder firmakurser. Dermed bliver dine medarbejdere undervist alle på samme tid, og kan bedre sparre med hinanden. Derudover kan kurset i højere grad skræddersys til netop jeres virksomhed, da I får mulighed for at bruge jeres egen virksomhed som case undervejs. Dermed får I ikke blot værktøjer til at forbedre jeres netværksopsætning, men konkrete ændringer der kan foretages, direkte i undervisningen.

Ikke i arbejde?

Selvom du ikke bruger Cisco i øjeblikket, eller måske slet ikke er i job, kan det stadig være en fordel at tage kurser og blive certificeret i Cisco. De er førende på markedet, så du vil have en fordel ved at kunne skrive disse kurser og certifikater på dit CV.

Selvom du måske ikke har det helt rette kursus eller certifikat til det aktuelle job, så viser du stadig, at du har en grundlæggende forståelse for Cisco, og en virksomhed er langt mere villig til at hyre dig som ny medarbejder og sende dig på kursus, hvis du allerede har forhåndskendskab, end de er til at lære dig op fra bunden. Så styrk dit CV med et Cisco kursus – det bliver du glad for.