Har du brug for ekstra opbevaringsplads?

Hvad enten du bor til leje eller ejer, og uanset om det er i et lejlighedskompleks i midtbyen, til en ældre ejendom med ejerboliger, eller del af en andelsboligforening i provinsen – så kender du helt sikkert til problemet med manglede plads til opbevaring. Det kan både være manglende plads til at opbevare de resterende flyttekasser som enten endnu ikke er blevet pakket ud, kasser med gamle sager, eller hverdagsting såsom din cykel, ølkasser og meget andet.

Et opbevaringsrum der passer perfekt til din bolig

Opbevaringsrummene bliver tilpasset din bolig, uanset om den skal monteres og installeres i enten kælderrum eller på ejendommens loftrum. Opbevaringsrummene kommer i en god kvalitet med enten galvaniseret eller pulverlakeret finish, som udover at være vedligeholdelsesfrit og enormt modstandsdygtigt, også er et stærkt materiale, der giver ubudne gæster kamp til stregen. Skal opbevaringsrummet være placeret et sted, hvor ubudne gæster har let adgang, kan det dog klart anbefales at overveje en af de mange opbevaringsrum, der er produceret i ekstra stærke materialer, sammen med en stærk og godkendt lås.

Opbevaringsrum med gittervægge

En mulig løsning på problematikken med manglende plads til opbevaring kan imødekommes med et opbevaringsrum i gittervæge. Denne kan monteres i både erhvervsregi såvel som hos private, og er en pladsbesparende og praktisk løsning, som kan tilpasses netop det behov du har.

Når du skal vælge opbevaringsløsning, er der flere ting, du kan have med i dine overvejelser. Blandt andet:

  • Hvilke ønsker har du til opbevaringsrummet – hvor meget plads har du behov for, og hvor skal opbevaringsrummet være placeret? Derudover kan det være en god idé, at gøre sig tanker om hvad der skal opbevares, således at opbevaringsrummet kan designes optimalt. Er der eksempelvis tale om kuldefølsomme ting, der skal hæves fra jorden?
  • Hvor stor sikkerhed er der behov for – skal rummet kunne aflåses?
  • Hvilken kvalitet ønsker du opbevaringsrummet i?

Uanset hvad du mangler opbevaring til, så er der råd for det. Du kan altid tage kontakt til salgskonsulenterne, som kan rådgive og vejlede dig i forhold til hvilken løsning, der passer til dine behov. På den måde er du sikker på, at du får den optimale løsning, som passer til dit behov for opbevaring – og det kan være, at salgskonsulenterne har ideer til mere optimale løsninger, end hvad du selv har tænkt. De har mange års erfaring med at spotte de gode løsninger.