Gør næste firmafest til en udklædningsfest

Danskerne elsker at feste, og mange gør det derfor også, når muligheden byder sig. Firmafester er især at foretrække, da det kan være med til at skabe et stærkere bånd mellem kollegaerne på arbejdspladsen. Er du virksomhedsejer og står med planlægningen af næste firmafest, så kan du overveje at gøre den til en udklædningsfest. Når der er en dress-code, så har folk muligheden for at vise, hvem man virkelig er, og det kan samtidig også være sjovt, da man på den måde kan uddele priser for bedste kostume, kreativitet og så videre. Lyder det som en sjov mulighed for den næste fest – så bliv klogere her.

 

Sørg for at vælge ét tema

Når man skal holde en udklædningsfest, så er det vigtigt, at alt er planlagt ned til mindste detalje, så festen virker gennemført. Det kan derfor være en god idé kun at vælge ét tema, så folk på den måde har nogle guidelines for, hvad de eventuelt skal ud og finde til festen. Eksempelvis kan du vælge, at temaet for festen skal være 80’er tema, da det for nogle kan være med til at genopvække sjove minder – eksempelvis fra barndommen eller ungdommen. Derudover kan en 80’er fest være med til at sætte festen i gang, da folk typisk vil komme i tøj, der er spraglet og mønstret, hvilket man ikke kan undgå at komme i feststemning af.

 

Find et stort udvalg af udklædningstøj samt kostumer på internettet

Hvis du ikke har tid i hverdagene til at køre rundt i diverse genbrugsbutikker for at finde et kostume eller noget udklædningstøj til festen, så har du også muligheden for at finde det på nettet, når det passer ind i din kalender. Nettet har nemlig altid åben, og du er derfor heller ikke afhængig af åbningstider, personale eller andet, som kan påvirke din shopping. Se udvalget via ovenstående link og shop løs.