Gode tips til den fuldendte sommerfest for firmaet

Betalt indhold

Er arbejdsåret ved at gå på held og lurer sommerferien lige om hjørnet? Der er sikkert god stemning i luften, når alle glæder sig til at holde lidt fri og nyde sommeren. Så er det et godt tidspunkt at afholde en sommerfest for dit firma, da I kan slutte af inden flere ugers ferie på en festlig og hyggelig måde. Men så skal det også helst være en fest af kvalitet, hvor der ikke mangler alle de basale ting som mad, musik og underholdning. Og det kan godt være lidt af en omgang at skulle overskue planlægningen af alle disse elementer, og samtidig nyde aftenen selv. Det er svært at være tilstede, hvis du hele tiden skal holde øje med om der nu skal fyldes op på sodavand eller lignende. Derfor kan det være en idé at uddelegere arbejdet til eksterne, så du kan også kan holde en skøn aften.

Find et sted med erfaring i firmafester

Til en firmasommerfest er fede lokaler et godt sted at starte. Og her er der flere måder at gøre det på:

  • Du kan bare leje lokaler og stå for resten selv
  • Du kan betale dig fra at få holdt en hel fest

Hvis du vælger at overlade det praktiske til andre, kan du lige så godt gøre det hele vejen igennem. Der er nemlig mulighed for at finde arrangører, der kan klare hele paletten af opgaver til en firmafest, og stadig gøre til det en succes for både dig og dine medarbejdere. Her er Cirkusbygningen et godt bud med flotte lokaler, personale med erfaring i god service og lækker mad. Der er styr på planlægningen og du kan endda få sparring og vejledning til, hvordan du sammensætter et godt program til din firmasommerfest. På den måde bliver der taget hånd om det praktiske, og du kan nyde aftenen og hygge dig med dine kolleger og medarbejdere.

Top aftenen: Inspiration til kvalitetsunderholdning

Vælger du et sted som Cirkusbygningen, kan de også stå for underholdningen. Med international underholdning fra Wallmans kan det være lige fra akrobatik til hyldest af store musiknavne i de flotte historiske lokaler. Ellers er der også mulighed for, at du selv finder en god form for underholdning og benytter dig af stedets gode faciliteter.

Inspiration til underholdning kunne være:

  • Stand-up komiker
  • Sketch
  • Quiz eller konkurrence ved bordene
  • Taler
  • Interne awards