God underholdning til firmafesten

Er du ansvarlig for at planlægge den næste firmafest, kan der vente lidt af en udfordring. Folk skal helt sikkert nok kunne spise maden og finde ud af at få hældt i glasset, men hvad gør du med underholdningen?

Det er vigtigt at vælge den helt rette type underholdning, som kan sætte ordentligt gang i festen. Her følger tre sikre valg.

Standup

Latter er universal. Vi elsker alle at grine, så hvorfor ikke booke en ekspert i at få folk til at bruge lattermusklerne?

Når du booker en standup komiker, så er det vigtigt at huske på, at genren spænder meget bredt. Nogle komikere har en meget grov tone og fortæller historier, der alle er under bæltestedet. Andre er mere sobre, fordi deres show er baseret på elegance og fortællinger, som vi alle kan finde os selv i.

Du bør naturligvis vælge en komiker, som passer til målgruppen. Målgruppen er de ansatte, og det betyder ofte, at der er store udsving i både alder og personligheder. Er der mange sarte sjæle, skal man naturligvis ikke hyre en komiker, som taler meget beskidt og nedladende, men omvendt skal der være noget for enhver smag, hvorfor der ikke må blive for tamt og gammeldags.

Bemærk at impro-comedy kan være et godt vælg, da der er tale om en person eller gruppe, der improviserer ud fra selskabet. Det betyder, disse personer lynhurtigt stiller sig ind på, hvad der er passende samt inddrager publikum og deres valgte emner i showet. Det kan give nogle fantastiske grin.

Trylleshow

Det kan lyde som noget fra 80’erne, men et trylleshow kan gøre jeres aften helt ’magisk’. Tænk engang, hvem ville ikke elske at se en tryllekunstner hugge chefens ur, læse tanker eller trække assistenter på scenen når en sand tryllekunstner besøger jer til firmafesten og tager jeg med ud på en magisk rejse, hvor hele salen ser måbende til.

Showman

Selvom standup eller trylleshow er velvalgte indspark til festen, findes der mange former for underholdning, som artister kan byde ind med. En moderne showman kan fyre op under festen med unikke shows og ved at involvere publikum i aktiviteterne. Det er blot at finde det rette tema.

En ting er sikkert, der bliver masser at tale om!