God hygiejne og rengøring på hele arbejdspladsen

God hygiejne er vigtig. Særligt på arbejdspladsen. Her kan god hygiejne nemlig spare medarbejdere, besøgende, kunder og/eller patienter for en helt masse sygedage. Den gode hygiejne på en arbejdsplads dækker både over den personlige hygiejne men også over rengøringen, der i særdeleshed også bør være i orden.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du med god, effektiv og miljøvenlig desinfektionsmiddel kan sikre god hygiejne på arbejdspladsen.

Brug desinfektion med biocider

Der findes et væld af forskellige rengøringsmidler til arbejdspladsen. Alle påstår at kunne noget forskelligt og at være det allerbedste på markedet. Det kan derfor være svært at vide, hvilket man skal vælge, men én ting kan I være sikre på: Hvis I på arbejdspladsen begynder at bruge desinfektion med biocider er I sikret en god og effektiv desinfektion og rengøring af hele arbejdspladsen.

Desinfektion med biocider kan bruges til rengøring inden for en bred vifte af industrier og brancher. Det desinficerer effektivt mod både bakterier og vira – og fjerner helt op til 99,9% af alle bakterier og vira! Det er svært at sikre en bedre hygiejne end den, man kan sikre ved brug af dette produkt.

Produktet virker både akut og forebyggende, da det under anvendelse også lægger sig som en beskyttende hinde på de steder, der bliver påført. Derfor virker produktet til dels også rundt de steder, hvor det ikke lige er blevet påført.

De desinfektionsmidler, der består af biocider, tager samtidig hensyn til miljøet, så I kan bruge produktet med god samvittighed. Og så er det nemt at bruge! Produktet påføres direkte på det sted, der ønskes desinficeret. Lad det sidde i 10 til 15 minutter, så det kan tørre ind. Herefter vil produktet lægge sig som den beskyttende hinde, der vil sørge for at minimere bakterier og vira over en længere periode.

Find effektive rengøringsmidler til industri og erhverv

Leder du efter et effektivt desinfektionsmiddel med biocider, der kan gøre rengøringen på arbejdspladsen nem og effektiv? Så besøg BioSan! Her kan din arbejdsplads finde rene og biologiske rengøringsmidler, der er 100% nedbrydelige.

Desinfiktionsmiddel med biocider fra BioSan kan bruges i mange forskellige erhverv. Dette da det kan bruges på en bred vifte af forskellige overflader som glas, murværk, natursten, plast osv. De biocid-holdige produkter er også godkendte til at blive brugt i fødevare- og fodervirksomheder af Fødevarestyrelsen og er særdeles miljøvenlige.