Fransk finesse og skandinavisk coolness fra Six Ames

Six Ames er et nyt dansk mærke, som kombinerer 2 stil arter på bedste vis. De franske elementer bliver understøttet af den skandinaviske coolness, som vi kender så godt her i Norden. Der er masser af feminine snit, som fremhæver en følelse af chik, når du ifører dig tøjet.

Du får masser er hverdagsstil, som dog stadig har mange lækre og luksuriøse designs med kant. Det er med til at give dig et flot og sofistikeret outfit, som både kan bruges i storbyens larm og de små byers stille gader.

Kvinden bag Six Ames er en ung og moderne kvinde, der altid har været beundret for både sin egen stil og hendes umådelige moderne sans. Hun ved, hvad der rør sig. Hendes evne til at gøre drøm til virkelig, kan virkelig ses i hendes smukke kollektioner.

Six Ames fås hos mange

Men BA10 er stedet, hvor du skal købe dit Six Ames tøj. De har nøje udvalgt de bedste designs, som sælger og får dig til at føle dig godt tilpas. Du vil hurtigt kunne mærke den bløde merinould, som smyger sig behageligt omkring kroppen.

Deres tøj er nemlig lavet i merinould, hvilket er et utroligt blødt og behageligt stof at have på kroppen. En af de smarte egenskaber ved merinould er, at stoffet er i stand til at optage store mængder af væske, uden at det føles vådt. Derfor er det et perfekt stof til svedabsorbering, fordi det desuden ikke optager svedlugten. Dette er også en af grundene til, at mere og mere tøj i dag bliver lavet af merinould.

Six Ames kan kræse for detaljerne på en helt ny måde, hvor du føler dig både lækker og rar i kroppen. Stoffet i kollektionerne giver dig en underspillet sexethed, hvor det fine materiale fremhæver dine bedste sider. Farverne gør ikke de store armbevægelser, men det gør ikke noget, da du kan bruge det med resten af garderoben med det samme.

Bestil online nu

Hos BA10 kan du opnå fri fragt på nye varer, hvilket gør det meget nemmere for dig at shoppe. Det bliver nemlig nemt og overskueligt at købe tøj, fordi du ikke skal rundt og lede i butikkerne. Hos BA10 finder du alt tøj samlet på et sted, så du kan se hele kollektionen på én gang. Derfor er der ingen grund til at holde sig tilbage fra at tjekke de lækre kollektioner ud.