Forskellige leasingformer du kan overveje til din næste bil

Når du skal have ny bil, skal du tage et valg – vil du købe bilen kontant, eller lease den i en periode, så du ikke på samme måde er tvunget til at have bilen i lang tid? Leasing er blevet ekstremt populært, og er helt klart noget, du bør overveje, når bilen skal udskiftes. På denne måde får du muligheden for at køre i mange forskellige biler, og med nogle leasingaftaler er der endda mulighed for at få en temmelig luksuriøs bil.

 

Flexleasing

Flexleasing er et super godt koncept til dig, der sætter pris på de dyre biler, og at kunne skifte dem ud når det passer dig. Dette ville normalt være ekstremt dyrt, men med flexleasing er der mange penge at spare. Her betaler du nemlig en månedlig ydelse, og kun en meget lille del af registreringsafgiften. Du kan også skifte bilen ud i den periode flexleasingaftalen løber over. Dog er der også nogle ting, du lige skal bide mærke i. Bilen vil have en aftalt restværdi, og efter udløbet leasingperiode, vil det i de fleste tilfælde være dit ansvar at have fundet en køber, der ønsker at købe bilen af forhandleren. Dette burde dog ikke være særlig svært, da bilen jo kommer uden registreringsafgift – og ofte vil forhandleren også gerne hjælpe med at finde en køber. Hvis du synes dette lyder spændende, kan du gå ind og læse mere om at lease premium biler her.

 

Operationel leasing

Dette er mere ovre i kategorien erhvervsleasing. Denne leasingform passer godt til dig, der ikke har lyst til at bøvle med at sælge bilen, efter at din leasingperiode er udløbet. Operationel leasing svarer nemlig lidt til, at du blot lejer bilen, da forhandleren køber bilen efter perioden slutter. Det betyder, at du slipper for at stå med ansvaret for at sælge bilen.

 

Sæsonleasing

Dette er en form for leasing, hvor du får to biler inkluderet i den samme aftale. Dette kunne f.eks. være en smart sportsvogn i de varmere måneder, og en super cool SUV når vejret begynder at blive lidt køligere. Det er en leasingform, der kan benyttes på alle aftaler, og giver dig altså muligheden for at have en lækker bil, der altid passer optimalt til vejret. Inde på PerBCars.dk kan du læse mere om konceptet, og se om det er noget, der skal kobles på din næste leasing.