Forkæl dig selv til Black Friday

Vintermånederne er over os. Det er koldt og vådt og humøret er måske ikke lige så højt, som det plejer at være. Black Friday er lige rundt om hjørnet og er en perfekt mulighed for både at få julegaverne i hus, men også en god mulighed for at forkæle sig selv lidt. Det er fantastisk at give sine nærmeste gaver, men det kan også være vigtigt (og fantastisk) at huske at give sig selv gaver.

Gode tilbud – hvis man mangler noget

Vores øjne farer tit til de prangende udsalgsfarver som for eksempel de gule skilte med ’’udsalg!’’ og ’’50% på alt’’. Eller de røde farver med ’’ophørsudsalg!’’ og lignede stående på sig. Vi er nærmest programmeret til at reagere med positive tanker, når vi ser disse. Vi kender alle sammen, at man ser noget, der er tilbud på, og så ender vi tit med at købe noget, vi slet ikke havde brug for, bare fordi der var procenter på det. Til gengæld er det altid et godt tilbud, hvis der er nedslag i prisen på noget, som man rent faktisk står og mangler. Vi skal forkæle os selv en gang imellem, men det betyder ikke, at man ikke kan forkæle sig selv på en smart måde. Så hold øje med priserne på det du står og mangler og gerne vil have, og se bort fra alle de tilbud på ting du ikke mangler og egentlig kun har en interesse i, fordi det netop er på tilbud.

 

Selvtilliden høj, humøret højt

En god ting man kan forkæle sig selv med, er ting til udseendet. Tøj, accessories, sko, tasker og andre ting som er med til at vi føler os pæne og klar til dagen. For eksempel et par lækre jeans, nogle flotte støvler eller en smart taske til at matche looket. Du kan se mange lækre ting og finde inspiration på helm.nu. Deres webshop har et kæmpe udvalg af alt fra smart tøj og flotte tasker til kufferter og smykker, og derudover en masse gode tilbud. Det er altid lækkert med nye ting til garderoben og det er ikke kun modesansen, der tilfredsstilles af nyt tøj – det er også humøret. Når vi føler os godt tilpas og har det godt med os selv, er vores humør også bedre.

 

Gør det lettere for dig selv

Når vi skal forkæle os selv, behøver det ikke kun at være ting, der ser godt ud, som vi kan have brug for. Det kan også være ting, der gør vores hverdag lettere, som vi måske ikke engang havde tænkt over, at vi havde brug for. Som for eksempel en robotstøvsuger, der klarer støvsugningen for dig. Det er en lille ting, der kan betyde en hel del, hvis man har en travl hverdag og støvsugningen er det sidste, der er på ens dagsorden. Derudover er det godt at forkæle sig selv med gode møbler, hvis man arbejder hjemmefra. Hvis man arbejder hjemmefra et par gange om ugen, kan det være smart at forkæle sig selv med en god kontorstol eller et lækkert skrivebord. På den måde kan man minimere risikoen for rygsmerter eller skader, og også motivere sig selv til at få lavet en masse i gode arbejdsomgivelser. Du kan finde mange gode tilbud på lækre kontormøbler på office2go.dk.

 

Hvis man har det godt, præsterer man bedre

Det er vigtigt at huske at forkæle sig selv lidt en gang imellem. Det er godt for mange ting. Som sagt er det godt for humøret. Med en højere selvtillid, kommer også et højere humør. Derudover når vi har det bedre med os selv, præsterer vi også bedre. Det er ikke kun på arbejdsfronten, at man præsterer bedre, når man har det godt. Det er også i de private relationer, man klarer sig bedre. Hvis man selv har det godt, kan man få dem omkring sig til også at have det godt. Så husk at forkæl dig selv en gang imellem, det er godt for alle parter.