Få succes med Firmaevents

Book eventpigerOrdet event blev tidligere benyttet i forbindelse med et kæmpe arrangement, herunder koncerter, festivaller og lignende.
Nu til dags er ordets betydning lidt bredere, men der er stadig tale om et lidt større planlagt arrangement.

Ofte ønsker man lidt ekstra lækkerier ved et event, det skal gerne være noget ud over det sædvanlige. Det er her at Showtown.dk kommer ind i billedet. Vi er storleverandør af de smukkeste og friskeste eventpiger, som altid er klar på at gøre netop dit arrangement lidt mere specielt og lidt mere fantastisk.

Muligvis tænker du, ”Hvad kan man booke eventpiger til? ”

Man kan bruge eventpiger til at skabe en helt fantastisk stemning.
Svaret er ikke udtømmende, for måske sidder du selv med en fantastisk ide som ikke står nedskrevet her – og så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os således at vi sammen kan få dit ønske til at gå i opfyldelse og dermed gøre netop dit evnet endnu mere hukommelsesværdigt.
Men her er et par forslag:

 • Servering til julefrokost, polterabend, firmafest, svendegilde, fødselsdag, koncerter eller Round Table.
  Dette kan ske i et passende til lejligheden outfit – fræk lille nissepige, lækker håndværker babe eller andet kostume der passer til festen. Nogle af vores piger kan ligeledes bookes til topløs servering og bodytequila.
 • Bodysushi – Sushi er sundt og lækkert – men mon ikke der er nogen der bliver ekstra sultne, når en smuk eventpige er fadet?
 • Modeller til forskellige opgaver, vi har nogle meget smukke piger der gerne stiller op til modeljobs.
 • Uddeling af flyers, mercandise eller visitkort på messer, koncerter og lignende.
 • Limosinekørsel eller partybus– Turen rundt bliver bare lidt vildere og sjovere i selskab med et par friske og sprudlende eventpiger.
 • Musikvideoer, tv-reklame, online reklame – Vi har forskellige typer piger, og der er altid en (eller flere) der passer lige til dit produkt.
 • Rød løber – hvem vil ikke gerne have en smuk værtinde til at tage imod gæsterne og få dem til at føle at de er de mest værdifulde gæster man kunne ønske sig?
 • Bartender –Et par friske og storsmilene piger bag baren – så bliver de fleste vist lidt ekstra tørstige.
 • Releaseparty – Arrangementet bliver bare lige en tand mere lækkert når en smuk evenpige viser jeres produkt frem.

Vi har mange forskellige piger rundt i hele landet. Intet arrangement er for småt eller for stort for os at dække.
Kontakt os så vi sammen kan finde frem til det der gør netop dit arrangement mere stilfuldt, hukommelsesværdigt og lækkert.

Ideer til polterabend – klik her og læs