Find e-cigaretten, der passer til dig

E-cigaretter er blevet utroligt populære over de seneste par år, og de er efterhånden blevet danskerens foretrukne alternativ til de almindelige tobakscigaretter. I takt med, at populariteten vokser, stiger også udvalget af e-cigaretter, og som forbruger kan det være svært at finde rundt i markedet.

 

Når du som nybegynder skal vælge den perfekte e-cigaret, skal du selvfølgelig i høj grad tænke på smagen. Her kan du typisk vælge alt fra den klassiske tobakssmag, til chokolade eller jordbær. Men mængden af dampproduktion og nikotin er mindst lige så vigtig. Få vejledning til dette i denne lille guide.

 

Stor eller lille dampproduktion?

Da mange netop vælger e-cigaretten, fordi det næsten er som at ryge en almindelig cigaret, er mængden af damp selvfølgelig vigtig. Du kan både få e-cigaretter med næsten ingen dampproduktion eller e-cigaretter, der kan skabe store, fyldige og bløde dampskyer.

 

På de fleste e-cigaretter, kan du selv justere luftmængden ved brug af en medfølgende luftkontrol ring. På den måde kan du selv tilpasse gennemstrømningen og dampproduktionen helt perfekt til dit behov.

 

Men drømmer du om store og fyldige dampskyer, bør du gå efter de såkaldte sub-ohm e-cigaretter. Disse er efterhånden blevet særligt populære, da de skaber stor mængde damp i forhold til mange andre e-cigaretter. Den specielle brænder på sub-ohm cigaretterne varmes hurtigt op og kan derfor producere store mængder damp men er stadig meget simpelt at have med at gøre.

 

Hvor meget nikotin?

Når man ryger e-cigaretter, producerer de damp, fordi noget væske i flasken bliver varmet op. Denne såkaldte e-væske findes med forskellige dosis nikotin. Dette er et glimrende redskab, hvis du ønsker at trappe ned, da du selv an styre, hvor meget nikotin du har lyst til. Hvis du blot skifter tobakscigaretten ud med e-cigaretten for ikke at gå glip af det sociale aspekt ved rygning, kan du vælge en e-væske, hvor der slet ikke er nikotin i.