Fælge giver din bil stil

Flotte fælge kan peppe din bils udseende og førstehåndsindtryk gevaldigt op. Er du til et sportsligt look eller vil du have elegance eller drengerøvet charme med ud på vejene, så er det kun din personlige smag OG udvalget af fælge der passer til dit køretøj, der afgør valget.

Selv en lidt træt eller trist øse kan få fornyet liv med de rette fælge!

Fælgkonfigurator

Daekekspert.dk har mange tusind fælge at vælge imellem, og har lavet en ‘fælgkonfigurator’, der gør det muligt at får hurtigt overblik over det udvalg af fælge som passer til din bil. Du vælger blot køretøjsmodel i trin 1 og bliver så guidet frem til de nærmere specifikationer ved motor og model. I trin 2 præsenteres de mulige fælge og fælgtilbud til din bil, fra førende fælgproducenter. Daekekspert.dk forhandler bl.a. Michelin, Continetal, Vredestein, Hankook, Uniroyal, Goodyear, Dunlop, nokian tyres, Yokohama, Falken, Pirelli, Bridgestone, Fulda og apollo tyres.

Fælge ligger som regel i et prisleje fra 500 kroner for rigtigt mange populære modeller, og op til over 1000 kroner. Lad dig inspirere til en passende fælgtype i mange forskellige modeller. Fælgkonfiguratoren giver dig forslag til fælge der passer til din bil.

Fælge og komplethjul
Skulle du under din fælge-research få lyst til at bestille komplethjul, skal du være opmærksom på at komplethjul omfatter fælge, dæk, ventiler, montering af dæk på fælgen, afbalancering, og eventuelt nødvendigt fastgørelsesmateriale. Komplethjulmontage sker som standard uden kontrolsensor til dæktryksovervågning.

Dæktryksovervågning

Biler i EU skal være udstyret med et kontrolsystem til dæktryksovervågning (TPMS). Hvis dit køretøj har en aktiv TPMS med kontrolsensorer til dæktryksovervågning, kan du til bestemte køretøjsmodeller bestille passende TPMS-sensorer som ekstraudstyr (af mærkerne Schrader eller CUB hos daekekspert.dk). Hvis du bestiller TPMS-sensorer så monteres og programmeres de af daekekspert.dk i komplethjulet og skal aktiveres på køretøjet af dig efter modtagelsen.