Få styr på ydersiden af din bolig

Der er ofte helt styr på boligen indenfor. Indretningen er der styr på, diverse skader er ordnet, og der er faktisk ikke en finger at sætte på noget. Men sommetider kan ydersiden være den del af boligen, der kræver allermest og burde optage ens opmærksomhed mere, end den gør. Det virker blot mere besværligt og mere tidskrævende. Det er også rarere at få helt styr på, hvordan det ser ud indenfor, når det er der, hvor man tilbringer det meste af sin tid. Alle vil gerne vågne til et pænt soveværelse og gå ud til en pæn stue. Det er derfor ikke underligt, at ydersiden af boligen kan gå i glemmebogen. Men nu er der en påmindelse om, at boligen godt kan trænge til lidt kærligheden udenfor. Der kan nemlig være skader, som du ikke er opmærksom på, som derimod er vigtige at få gjort noget ved. Det er heldigvis ikke noget, som du står med alene, og der er mange firmaer, der står klar til at hjælpe dig med de diverse skader, der kan opstå.

 

Pas på dit tag og belægning

Mos og alger kan gå ind og ødelægge dit tag. Det er vigtigt at få gjort noget ved det, hvis du kan se, at skaden er sket. Måden du kan hjælpe dig selv og dit tag på, er ved en algebehandling. Algebehandlingen er med til at sikre, at dit tag kan overleve lidt længere tid. Måden det foregår på, er ved at der påføres et lag med hvidt skum på enten taget eller facaden. Skummet trænger herefter ind i algerne og mosset. Det er lidt forskelligt, hvor tidligt du vil kunne se effekten af behandlingen. Når det omhandler alger, vil du faktisk allerede kunne se virkningen dagen efter. Hvis det derimod er en bekæmpelse af mos, så går der omkring 2-3 måneder, før resultatet vil være synligt for dig. Denne skade kan Pro Industri & Skadeservice hjælpe dig med.

 

Hold styr på haven

Hvis du holder af din have, og du måske er typen, der planter ting i haven, kan du faktisk nemt finde hjælp til at holde styr på din have. Der er forskellige apps, som du kan downloade, hvor de hjælper dig med at holde styr på planternes fremskridt og dit udførte arbejde. Det er en sjov måde at holde styr på dit havearbejde, og det kan være en hjælp til noget, som du ikke kan huske i hovedet. Haven har nemlig også brug for din opmærksomhed, selvom det ikke er altid, man kan finde tid til det. Der er også apps, der kan hjælpe dig med, hvordan du håndterer, hvis dine planter bliver angrebet af noget, og der er løsninger til, hvordan du bekæmper det. Du kan søge på din plantes navn, og her vil alle skadegørere dukke op, der kan angribe din plante. Det kan du gøre med appen Sundere Have, der koster 25 kr. i AppStore. Den kan være en hjælp til håndteringen af planter.