Få styr på tilstandsrapporten, når du skal sælge hus

Det er vigtigt at have styr på tilstandsrapporten, når man skal sælge sit hus. Ellers kan man risikere at komme til at hæfte for skader, man ikke vidste, der var der. Mk Consult Byg kan sørge for at få dit hus set efter.

Det er en rigtig god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport, hvis du er på vej til at sælge dit hus. Det er lige meget om det er et parcelhus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. For en tilstandsrapport beskriver bygningens faktisk tilstand på salgstidspunktet.

Og lige præcis det er nødvendigt for at kunne få en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring er den forsikring, der dækker over skjulte skader i boligen, som hverken sælger eller køber kendte til på købstidspunktet. De ting, der så ikke fremgår i tilstandsrapporten kan du som sælger slippe for at skulle hæfte for, hvis du har en ejerskifteforsikring. Dermed er du som sælger frigjort for udgifterne i 10 år med en ejerskifteforsikring.

Mk byg consult tilbyder at udarbejde en tilstandsrapport på din bolig. Det er sådan set frivilligt at få lavet en tilstandsrapport, men langt de fleste købere vil se en tilstandsrapport, før de køber et hus, sådan at de får indsigt i alt, hvad der er at komme efter.

Som sælger er det dig selv, som skal bestille en tilstandsrapport. En tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder. Mk byg consult har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet.