Få mest ud af din nytårsaften i København med lækker nytårsmenu

Nytårsaften og København. Det kan kun blive en sjov aften. I en hovedstad som København, er der mange gode muligheder for at få en god og sjov nytårsaften, som i alle kan ende med at glæde jer over. Om det er med nogle venner eller en familie, så kan i sagtens finde på aktiviteter, der kan gøre nytårsaftenen sjovere og bedre. Hvis det er med venner, så er der lidt flere muligheder for også at lave aktiviteter udenfor huset og nyde København. Men i denne artikel lægges der fokus på, hvad i kan lave hjemme på nytårsaften med dine venner. Hvordan gør i den bedst mulig? Her er vores bud.

 

Hvorfor selv stå med maden?

Det har du nok tænkt før. Hvorfor selv stå med det? Det er faktisk også unødvendigt. Hvis i alle er klar på at smide et beløb i nytårsmenuen, så kan i bestille en tre retters menu, hvor i helt selv kan kombinere, hvilke ekstra retter, som i har lyst til at få. Det afhænger af, hvor mange penge som i ønsker at ligge til det budget.  I kan få en nytårsmenu ud af huset København, der fjerner jeres tid i køkkenet. Hos DiningSix ligger prisen på omkring 300 kr. for en kuvert som standard.

 

Hvad med nogle sjove outfits?

Som standard, plejer tøjet til nytårsfester- eller middage være meget ordentlige og fine. Du dukker ikke op med helt sløset tøj, hvis ikke det er aftalt, og du er helt sikker på, at det er ”okay”. Men det kan blive til en sjov aften, hvis i aftaler forskellige sjove outfits? Det kan også være, at i skifter til dem senere på aftenen. Det behøver ikke at være det tøj, som i møder op i. Måske kan i virkeligheden vælge en slags temafest, hvor i tager noget overordnet som tema. Sådan kan alle tilpasse sit tøj, så de ikke ender i noget, som de slet ikke har lyst til, men samtidig er i alle klædt ud.

 

Hvad med taler?

Hvis i alle er glade for at snakke, så kan det være en sjov idé, at i skal holde nogle taler i løbet af aftenen. Det bliver lidt meget, hvis i er mange sammen, og alle skal holde en tale. Men hvis nogle af jer, der er særligt velformuleret, kan skrive en sjov tale, der morer jer alle, bliver det sjovt.