Få hjælp til fugearbejde i din bolig

Hvad end man bor i hus eller lejlighed, så er det vigtigt, at man vedligeholder sit hjem, og her spiller fuger en stor rolle. Hvad end der er tale om indvendige eller udvendige fuger, så gør de en stor forskel, fordi de lukker af for al fugt.  Det er altså vigtigt, at de er i orden, og at man har dem i hjemmet.

Man kan bruge forskellige typer af fuger, og det er ikke altid, man selv ved, hvilke der er bedst at bruge i ens eget hjem. Det kan derfor være en fordel at få en professionel på sagen, da de både kan sikre, at det er de rette fuger, man bruger, samtidig med at arbejdet også bliver udført korrekt. Bor man blandt andet omkring Nyborg eller Odense, kan firmaet HSR Fugeteknik hjælpe med al form for fugearbejde, man kan have brug for. De kan både hjælpe dig med små og store opgaver, såsom for eksempel indvendige fuger i vådrum eller udvendige fuger omkring døre og vinduer. Man kan spare en hel del tid ved at få et professionelt firma til at udføre ens fugearbejde, samtidig med at man kan være sikker på at få et godt slutresultat.

 

Sådan slipper du af med kalk på dine fuger

Det er vigtigt, at man vedligeholder sine fuger ved almindelig rengøring, men har man for eksempel bløde fuger, kan der opstå kalk, hvis ikke man holder dem rene og tørre. Det er ikke noget, som går ind og skader selve fugen, men det ser ikke særlig godt ud med tilkalkede og gule fuger, så derfor er det en god idé at forebygge det med ordentlig rengøring og aftørring. Opstår der kalk alligevel, kan man fjerne kalken med eddike og vand i blandingsforholdet 1:4. Opstår der sorte pletter på fugerne, kan det være skimmelsvamp, hvilket kan medføre helbredsproblemer. Man kan derfor forebygge skimmelsvamp ved at sørge for varme og regelmæssig udluftning, så fugten forsvinder.