Få din have til at stå skarpt

Følgende er sponsoreret indhold

Sommeren er næsten kommet til Danmark, hvilket betyder, at mange danskere har fundet deres havehandsker frem, da det er tid til at komme i haven. I takt med, at den varme årstid nærmer sig, begynder flere beplantninger og planter at vokse. Havearbejdet kan virke uoverskueligt, og lysten er ikke på sit højeste. Her får du derfor en guide til, hvordan du kan få en skøn sommerhave.

Græsset

Hvis du ønsker at kunne se en fremgang fra starten af, når du begynder på havearbejdet, skal du starte med at ordne græsplænen. Ved at holde en fin græsplæne, som står snore lige, betyder det, at det hele ser friskere ud. En nyslået græsplæne synes godt for øjet, og giver et større overskud. Græsarealet til en bolig er forskellige, og måden hvorpå, du slår græsset skal være bedst for dig. Det kan eventuelt være en god investering at købe en græsslåsmaskine, hvis du gerne vil undgå en håndklipper, hvor der skal ekstra kræfter til. Langs græsplænen ses en tendens til, at der vokser tidsler og andre beplantninger. Her kan det være en god ide at købe en brakpudser, som kan hjælpe dig med at ordne denne opgave. Du kan finde meget mere om en brakpudser på denne hjemmeside: https://www.dk-tec.dk/graesredskaber/brakpudsere.html.

 

Bedet

Måske går du med tanker om at få et bed ud i haven, eller har det i forvejen? Alt afhængig af det, kan det være godt at forny bedet med nye forfriskelser af sommerblomster og planter. Ny frisk forsyning til bedet, er godt for øjet, og er med til at gøre dig i bedre humør ved at kigge på de forskellige farver af blomster. Når du planter blomster, gælder det om at være opmærksom på, hvilke du vælger at plante. Nogle planter kræver en større vedligeholdes end andre. Udover at have et bed, har du måske en urtehave, hvor du plejer at så grøntsager. Hvis du køber nye grøntsager eller frugt til at plante ud i jorden, så sørg for at læs bag på produktet, hvornår det er bedst at plante dem ud. Det hjælper dig til, at planterne kan overleve, og du kan få en glæde ud af dem igennem en nydelse til et eller flere måltider. Sommertiden kan byde på tørt vejr, og regnen ikke falder i lang tid. I disse perioder skal du sørge for at vande dit bed og urtehave for at planterne vokser, og ikke uddør af tørke.