Er du også i tvivl om hvordan du skaber din egen personlige tøjstil?

Følgende indhold er sponsoreret

Vi lever i en tid hvor mange har en tendens til bare at tage det på andre også går i, og det kan være utroligt svært at skille sig ud. Måske i virkeligheden mest fordi, du kan være bange for hvad andre tænker, eller er bange for at blive dømt eller set ned på. Men er du også blevet træt af at gå i hvad alle andre gå i, og vil du også gerne skille dig ud, og lade din egen personlige tøjstil skinne igennem? Så kan du med fordel læse med her.

 

Led efter unikke tøjdele i genbrugsbutikker

Intet sted er bedre at starte end genbrugsbutikker når det kommer til at skabe din egen stil. Her kan du nemlig blive inspireret af tøj fra andre generationer, samtidigt med at du næsten er helt sikker på at det er de færreste som vil have det samme tøj liggende. 9 ud af 10 gange er genbrugstøj nemlig for længst udgået fra salg i de rigtige butikker, og man kan derfor ikke finde det andre steder. Undervurder heller ikke at du nogle gange kan være heldig at finde tøj fra nyere mærker som fx Custommade på knagerne. Herudover er en anden fordel også at det er meget miljøvenligt at købe genbrugstøj, og ofte også en del billigere end det ville være at skulle købe tøj fra nyt.

 

Vær ikke bange for at sammensætte tøjet på nye måder

Når det kommer til at skabe noget nyt er det vigtigt du ikke er bange for at sammensætte dit tøj på forskellige modige måder, hvis du synes dette ser fedt ud. Som inspiration kan du se alle de nyeste styles fra Custommade online, og overveje om der er nogle af de forskellige tøjdele du kan style anderledes. Dette kunne fx være at tage en oversized bluse udover en skjorte eller en lang kjole, eller at sammensætte nogle farver du ikke normalt ville tage på sammen. Det er i virkeligheden kun fantasien som sætter grænser.

 

Husk at se indad

Dog er det til sidst vigtigt at understrege at en personlig stil ikke nødvendigvis behøver være vildt farvestrålende eller anerledes. Hvis du er bedst tilpas i mere neutralt tøj, er der intet galt i at tage dette på. Det vigtigste er at dit tøj afspejler din personlighed, og hvad du kan lide og føler dig tryg i.