En varmepistol kan bruges til mange formål

Hvad enten du er maler, håndværker eller noget helt tredje, så kan du få gavn af en varmepistol, som du kan få til en god pris hos PrimusDanmark.

 

Selvom det måske ofte er håndværkere, der bruger varmepistoler, så kan du bruge den til så mange formål, at rigtig mange ville kunne få glæde af den.

I byggebranchen skal man blandt andet bøje plastikrør i forskellige former, og her gør en varmepistol det meget nemmere, fordi man kan varme en del af plastikrøret og herefter bøje det i den form, man skal bruge.

Hvis du derimod er maler, så kan varmepistolen bruges til for eksempel at løsne gammel maling, og derfor følger der også ofte en skraber med til en varmepistol. Her kan det være en god idé at få en digital varmepistol, da den kan justeres temperatur, alt efter malingtype og underlag.

En varmepistol kan endda også bruges til løsne metaldele, blandt andet bolte, der er monteret med varmefølsomt materiale. Ofte kommer varmepistoler med en eller flere dyser, for eksempel runde eller flade dyser, hvor den runde samler og den flade spreder varmen.

PrimusDanmark har deres eget lager og kan derfor levere det, du bestiller, fra dag til dag. Det betyder, at hvis du eksempelvis bestiller en billig varmepistol før klokken 12.00, kan værktøjet leveres dagen efter.