En ren ejendom er en professionel ejendom

Som virksomhed lever man ikke blot af sit produkt. Ikke medmindre man husker at medregne sig selv som en del af det samlede produkt i hvert fald. Det forholder sig ofte sådan, at man som forbruger køber den totale oplevelse. Det vil sige, at man ikke blot køber en ting udelukkende på baggrund af dens funktion, men også i kraft af det image, der er forbundet med produktet.

Når du som erhvervsdrivende skal opbygge og pleje det image, er det vigtigt, du har styr på din forretning og fremstår professionel – derfor har du brug for kompetent erhvervsrengøring, så forretningen altid fremstår ulastelig.

Få rengøring til dine behov

Når der kommer potentielle kunder eller samarbejdspartnere til dit domicil, er det vigtigt, det fremstår rent. Det betyder nemlig, det fremstår professionelt, hvilket er godt for din troværdighed. Det kan lyde utroligt banalt, men en potentiel kunde eller forretningsforbindelse vil bedømme dig på alle parametre, og ser du ud til at sløse med din vedligeholdelse, er der ikke langt til den konklusion, at du sikkert sløser på andre områder – og hvorfor så indlede et samarbejde?

Med en kompetent samarbejdspartner inden for rengøringsbranchen, kan du få plejet og vedligeholdt både inde- og udeområder. Det betyder, du får:

  1. Plejet indeområderne, hvilket inkluderer fejning, gulvvask, trappevask, vinduespudsning og generel oprydning.
  2. Plejet yderområderne, hvilket inkluderer fejning, plæneklipning, pleje af haveområder og generel oprydning. Pleje af udeområderne inkluderer typisk også en snerydningsaftale, så dine ansatte – og potentielle partnere – kan færdes sikkert.

Sådan vælger du aftale

Ofte er det muligt at vælge en helt tilpasset aftale med din rengøringsservice, så du får nøjagtigt den assistance, du har behov for. I nogle tilfælde betyder det, du blot kan vælge at supplere en eksisterende aftale med f.eks. pasning af udeområder, mens det i andre tilfælde er ideelt af vælge en totalløsning.

Totalløsningen er typisk oplagt for en større virksomhed, der dermed undgår at skulle holde styr på flere kontaktpersoner, men kan få alt samlet hos det samme firma.

Husk altid at bede om tilbud fra flere forskellige servicevirksomheder, da du derved får gode kort på hånden, du kan bruge til at forhandle den bedste aftale på plads med.