En god forsvarsadvokat er pengene værd, hvis du anklages

Hvis du er i den situation, at du er blevet sigtet eller tiltalt for at have begået en forbrydelse, så er det vigtigt, at du får fat i en forsvarsadvokat med det samme. Det skal være en, som er dygtig og har en masse erfaring bag sig, som derved kan lave den helt rigtige strategi ift. lige netop din sag.

 

Få en forsvarsadvokat, der dykker ned i din sag og dig

Det kan lyde underligt, går en forsvarsadvokat ikke altid i dybden med en sag? Svaret er for det meste, der er nogle, som er mere grunddige end andre. Hos Stage advokatfirma får du en dygtig og engageret forsvarsadvokat. Hver en sten i din sag vil blive vendt, hvis din forsvarsadvokat vurderer at politiets efterforskning ikke er fyldestgørende nok, så kan du godt regne med, at din forsvarsadvokat selv sætter gang i en undersøgelse, som vil kunne være med til at frifinde dig.

Din forsvarsadvokat vil hjælpe dig med at finde ud af, hvorvidt du skal svare på skyldsspørgsmål, og hvordan du evt. skal udtale dig når du bliver afhørt af politiet eller i retssalen. Forsvarsadvokaten vil altid have din ryg og hjælpe dig til at få belyst alle dine rettigheder.

 

Få hjælp til det praktiske – mens sagen kører

Når din sag kører, så kan du sagtens løbe ind i mere praktiske problemer, som det vil være en fordel, at din advokat kan hjælpe dig med. Det er især, hvis du er blevet varetægtsfængslet, at der kan opstå nogle problemer. Derfor er det godt at kunne få råd og vejledning fra din advokat, som også kan belyse, hvad dine rettigheder er. Sætligt er det ift. besøg i arresten, at få hjælp af kommunen til at betale din husleje osv. Du må selv vælge din egen forsvarsadvokat i blandt alle de forsvarsadvokater, der er i Danmark. Har du allerede fået tildelt en forsvarsadvokat, så er du i din gode ret til at skifte.