En bamses rejse sammen med de mindste

En bamse er uden tvivl et af de vigtigste stykker legetøj, et barn kan have. Næsten alle kan huske den der helt specielle bamse fra ens barndom, som var med over alt. Der ligger nemlig en helt speciel tryghed i en blød bamse, som ikke er til at tage fejl af. Hvad end bamsen er af den helt traditionelle slags i form af en blød, brun bjørn eller en sød, langøret kanin fra eksempelvis mærket Jellycat, så kan de potentielt være ved barnets side, fra det bliver født, til når det vokser op og skal på nye eventyr.

Et nyfødt barn kan have stor glæde af en bamse. Den giver varme og nærhed, når mor eller far måske ikke lige er i nærheden. Når barnet så blive ældre og skal til at sove alene, giver bamsen tryghed og en følelse af ikke at være alene.

På et tidspunkt skal de små sove ude ved moster, onkel eller bedsteforældrene for første gang. Hjemve og savn kan hurtigt gøre de små kede af det, men også her kan en bamse gøre sig nyttig. Den giver en følelse af noget velkendt og sikkert, og så længe de små har sin bamse, så skal det hele nok gå.

En vigtig del af alle de store øjeblikke

Der hersker ingen tvivl om, at de små bliver store alt for hurtigt. Pludseligt står de overfor første dag i vuggestuen, børnehaven og senere skolen. Det er store skridt at tage ud i det ukendte for de mindste i familien, og mange gange hjælper det at have sin trofaste bamse ved sin side, når nye og ukendte situationer ligger for døren.

Barndommen er en rejse, og med en blød bamse ved sin side, bliver rejsen en sjov tur gennem alle de store øjeblikke.

Find den rette bamse på nettet

Når den helt rigtige bamse skal findes, så er der mange muligheder at vælge imellem. For eksempel fås bamserne fra Jellycat i en masse forskellige udtryk. Man kan både få bamserne i den bløde og søde ’Bashful’-serie, eller også kan man finde de altid smilende bamser fra ’Toothy’-serien. Dermed er der altså uanede muligheder for at finde netop den bamse, som vil passe ens eget barn.

Især når man kigger efter bamser på nettet, kan man være sikker på at opdage alle mulighederne, da man ofte kan finde et langt større udvalg blandt de forskellige sortimenter.