Elbek og Vejrup – værdi gennem IT

Står du i en situation, hvor du mangler et overblik over, hvordan du styrer indkøb, salg, drift, regnskab og lageradministration i din virksomhed?

Der findes et utal af systemer og platforme på Internettet, der kan styre alle disse led i din forretning. Der er dog stor forskel på, hvor stor brugervenligheden er for den enkelte bruger.

 

En af de mest anerkendte er Microsoft Dynamics NAV. Det er i bund og grund et ERP system, der hjælper dig med at træffe de korrekte beslutninger i forhold til din forretning.

Det kan benyttes på alle dine enheder, så du ikke behøver føle dig bundet til din stationære PC eller computer. Du kan derimod arbejde videre på din bærbare computer, hvor end du er.

 

Den rette løsning ?

En dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at yde support i Microsoft Dynamics NAV, er Elbek & Vejrup i Århus. De hjælper med at vælge den rigtige løsning til netop din forretning, så du ikke skyder forbi og vælger den forkerte løsning.

Har du samtidig brug for løbende support, så er dette naturligvis også en gren, der tilbydes.

 

En af fordelene ved at benytte sig af Microsoft Dynamics NAV er, at det sparer enormt mange ressourcer, da det hele foregår digitalt. I og med at systemet varetager flere elementer af virksomhedens grene, kan det hjælpe med at øge effektiviteten på hele linjen – og ikke mindst forbedre bundlinjen.

En anden fordel er, at systemet opdateres jævnligt, så du, som ansvarlig, får det nyeste software at arbejde med og dermed et opdateret ERP-system. Det er ikke alle udbydere, der tilbyder denne form for service, så vær opmærksom på dette, når du vælger din løsning.

 

Er dynamic det rette for jer?

Er du i tvivl om hvorvidt Microsoft Dynamics NAV er den rette løsning for din virksomhed? Tag en snak med en konsulent, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket ERP-system, der dækker dine behov.