Effektive kompressorer til lave priser

Hos PrimusDanmark.dk finder du en kompressor, giver et øget lufttryk. Så skal du have luft i dækkene på bilen, cyklen eller have pumpet fodbolden op, så tag et kig på de forskellige produkter, der hver har forskellige egenskaber.

 

Til store og små opgaver

Kompressoren komprimerer luft, så trykket øges og dermed pumper dæk eller andre produkter op og gør dem anvendelige. Maskinen fås til lave priser, da den ikke består af en motor eller har anden elektronik. Blandt udvalget finder du en benzinkompressor, der altså ikke skal tilsluttes el. Det er muligt at få, så den selv reagerer på fald i tryk og dermed falder i hastighed, så der ikke kommer for meget luft i. Herudover fås de selvfølgelig også, hvor tilslutning til el er nødvendigt. De forskellige kompressorer fås i forskellige størrelser, hvor en lille er oplagt til mindre opgaver, såsom at opfylde luft og udblæse rør, mens andre har bedre mulighed for at udfylde større opgaver. Har du allerede kompressoren, men mangler enkelte dele, kan du blandt andet finde en ekstra lang trykluftslange, et nyt ur/manometer, luftfilter eller en gasregulator til benzin kompressorne.

 

God service og hurtig levering

Skal du bruge billigt værktøj, masker eller andre arbejdsredskaber, har PrimusDanmark.dk et bredt sortiment, der importeres direkte fra fabrikker i Kina og Taiwan. Virksomheden har et godt og fornuftigt samarbejde med fabrikkerne, hvilket er medvirkende til, at produkternes kvalitet er helt i top, mens priserne er i bund. På trods af det udenlandske samarbejde, er virksomheden danskejet, så EU-reglerne inden for handel er gældende, hvilket også betyder, at forbrugeren har reklamationsret. Særligt for PrimusDanmark.dk er, at produkterne findes på fire lagre i Danmark, så de hurtigt kan afsendes, så modtageren får produkterne dagen efter. Herudover kan du også tage et smut forbi den fysiske butik i Børkop, hvis du vil have et kig på kompressoren eller andet værktøj, du søger.