Det skal du huske, når du bestiller rejse

Rejseverdenen kan være en jungle at finde rundt i, og man kan hurtigt misse nogle punkter. Dette kan både tære på overskuddet og rejsebudgettet. Her finder du nogle ting, der er rare at have styr på inden rejsen.

Transport

Transportdelen kan virke som en mindre post i den sammenlagte tur, men ikke desto mindre er det rart at have styr på, når man lander i en fremmed lufthavn. Tjek derfor om der er transport til og fra hotellet med i rejsen og alternativt hvilke busser der kører eller om der kører en shuttle bus.

Mad

Er rejsen all-inklusive, halvpension, eller noget der imellem. Måske der ikke er mad med overhovedet. Dette er værd at have styr på, da mad budgettet hurtigt kan blive stort, og det er derfor rart at have en ide om hvor mange penge der skal sættes til side til mad, allerede inden rejsen starter.

Drikkepenge

I mange lande lever tjenerne, chauffører, piccoloer og så videre af de drikkepenge, de får, og flere steder forventes et minimum procentdel af det samlede beløb som drikkepenge. Undersøg derfor, hvad der forventes til drikkepenge inden rejsen starter. Både så det ikke kommer som en ekstra uforudset udgift, men også for at undgå fornærmede tjenere.

Oplevelser

Når du rejser ud i verden, findes der mange spændende ting at se og nogle mere end andre. Undersøg hjemmefra hvad du ønsker at se, og book hvis muligt billetter til dette. På den måde undgår du at blive snydt af sælgere, der prøver at sælge dig falske eller overpris billetter til noget, der måske slet ikke interesserer dig, og du sparer tid på kø og ofte også penge ved at booke i forvejen.

Sådan får du råd

Ovenstående punkter kan sammenlagt ende med at blive en større post i rejsebudgettet. Der er flere måder at spare op på, og en af dem kan være via et lån. Der findes mange former for lån, og du kan læse mere om hvilket form for, lån der passer bedst til dig. Ansøgningsprocessen er enkelt, du sender blot én ansøgning afsted og modtager bagefter tilbud, der passer til netop dit behov.