Det bliver nemmere for dig at hente dine pakker

I dag er de mange logistikvirksomheder klar over, at de skal at leve op til dine ønsker til levering af pakker. Danskerne handler mere via internettet, og derfor skal mulighederne for at hente pakkerne være mindst lige så gode. Det har PostNord blandt andet erfaret, og de offentliggjorde i starten af 2019, at de ville åbne 500 nye udleveringssteder.

Danskerne vil have valgfrihed og fleksibilitet

Du kender det garanteret selv. Når du har bestilt en pakke, skal det være muligt at hente den det sted, hvor det passer dig. Det kan være på vej hjem fra arbejde eller i den lokale købmand. Det kan også være i den nærliggende kiosk til dit sommerhus, hvor du befinder dig i weekenden.

Det er vigtigt for danskerne, at pakkerne kan hentes, når det passer ind i hverdagen. Og derfor er PostNords ønske om flere udleveringssteder udelukkende en fryd for danskerne.

Gælder både afhentning og returnering

Og pakkeposten er ikke kun til dig, når du skal hente pakker. Skal du returnere en pakke, er pakkeposten ligeledes uundværlig. Her skal du være opmærksom på, at du skal have pakkelabels og fragtetiketter, alt efter hvilken pakke du skal returnere. Ofte er det muligt at købe på udleveringsstedet, men det sparer dig og butiksmedarbejdere for tid at have dem printet ud inden.

At flere danskere bevidst vælger at få deres pakke leveret direkte til udleveringsstedet, fortæller noget om succesen. Og derfor er det endnu en grund til, at de mange logistikvirksomheder bør prioritere danskernes ønsker.