Derfor er lagerhoteller populære blandt firmaer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag skyder op med lagerhoteller, og særligt i de store byer møder de en stor interesse fra firmaejere, der kan se en fordel i at benytte sig af et sådant. Et lagerhotel gør det nemlig muligt for firmaer såvel som private at få opbevaret ting. Og det kan gøres i den størrelsesorden, man har behov for, hvorfor man kun betaler for den plads, som man skal bruge. Derudover er man sikret en tryg opbevaring bag lås og slå og endda med en god forsikring.

 

Spar på huslejen

Men hvorfor er det så populært? De fleste har da et rum, de kan bruge til samme formål især i et firma? Det er dog ikke helt sandt. Der er nemlig mange firmaer – især de helt nystartede, der ville nyde godt af at spare nogle penge på deres husleje. Og hvis de kan få opbevaret alt lige fra lager af produkter og varer til udstyr, betyder det en stor besparelse i forhold til plads. Er man for eksempel en del af en virksomhed, hvor der kun er nogle få ansatte, kan en mindre kontorbygning således være ganske fin, fordi man har sit store lager opbevaret et andet sted.

 

Sænk risikoen for indbrud

Derudover gøres det også meget mere nemt og overskueligt at have et lager, idet man ikke selv er ansvarlig for at sikre det. Når et lager føres væk fra et firma, mindskes risikoen for diverse indbrud således, og det betyder, at man ofte også kan have sine ting i fred, uden at der kommer uventede besøg fra andre, der også gerne vil have fat i det samme lager. Det er således en tryghedsfaktor at benytte sig af et lagerhotel.

 

Ingen skjulte udgifter

Sidst men ikke mindst er det ganske let at få det lagerrum, som du har behov for. Du skal blot finde ud af, hvor meget plads i m2 du skal bruge, og så er du i gang. Du kan få adgang til dit rum 24 timer i døgnet, det er beskyttet mod fugt og kulde, idet der er fugtstyring på alle lagerhoteller, der er g4s alarmer på alle rum, hvilket beviser, at der er et meget stort fokus på sikkerhed, og der er faste lave priser. Du skal således ikke frygte prisstigninger, renter, gebyrer, depositum eller sågar binding. Lyder det spændende? Så læs mere her.