Derfor bør du leje den næste bil

Mangler I en ny bil i jeres firma? Eller er det tid til at opgradere? Lige meget hvad grunden er, så er der en del at tænke over, før I gør et køb. Det er for eksempel meget vigtigt at vide, hvad bilen skal bruges til, hvor ofte den skal bruges og hvad budgettet er. Det er bare basis overvejelserne. Lad os tage et kig på hvordan det at købe en bil adskiller sig fra udlejningsbiler.

Ingen kvaler – firmaet betaler

Der er ingen tvivl om, at en ny bil kan være ret dyr. Og selvom det vil være nemt at tænke, at firmaet kan betale for det, så er det langtfra alle firmaer, der har råd til en ny bil, der også gerne skulle kunne holde til et bestemt forbrug. A købe en bil fra ny er som regel også en bedre løsning for dem, som gerne vil beholde bilen i mere end et par år. Hvis bilen skal udskiftes efter et par år alligevel, så skal firmaet til at sælge bilen igen, hvilket er forbundet med besvær. Desuden mister biler også ca. 10% af deres værdi om året. Så når en bil er købt fra ny, da er der et større tab, end hvis bilen var købt brugt til en lavere pris. Der er selvfølgelig god mulighed for, at vælge præcis hvordan bilen skal se ud og hvilket slags udstyr, den skal have.

Det er bare noget, vi lejer

Hvis du derimod vender opmærksomheden mod udlejningsbiler, er der her en ret god løsning, som både er fleksibel og til at betale. Ved denne løsning er der mere frihed, da der er mulighed for at skifte bilen ud med en anden slags vogn – så den hele tiden stemmer overens med firmaets behov. Her kan der både være brug for at leje en større varevogn, hvis der skal transporteres noget inventar. Der kan også lejes en minibus, hvis I vil på tur. Og I kan selvfølgelig også vælge mellem et bredt udvalg af personbiler af forskellige prisklasser og størrelser. Det er især en god løsning, hvis I ikke vil være låst fast på én slags bil i flere år. En ny bil vil på et tidspunkt stoppe med at være ’ny’, og dens teknologi vil blive overhalet. Men ved at leje en bil får I den nyeste teknologi og udstyr. Synes du, det lyder som noget for dit firma? – Lej en bil.