Dentallaboratorium med tandlægeudstyr i høj kvalitet

Hvis du er tandlæge og synes, at det kan være uoverskueligt at finde en god leverandør af tandlægeudstyr, kan du med fordel læse videre her. Reipurth Dental er et dentallaboratorium og tandtekniker, der sørger for produkter af højeste kvalitet og med hurtig levering. Find dentallaboratorium her, hvis det lyder som noget, din tandlægeklinik kunne være interesseret i.

Med på det nyeste

En af Reipurth Dentals vigtigste ambitioner er at følge med i digitalisering og den nyeste teknologi. Som et af Danmarks førende dentallaboratorier er de altid på forkant med teknologien, og det kan du som tandlæge og ikke mindst dine patienter nyde godt af.

Som resultat af altid at være med på det nye inden for teknologi, har Reipurth Dental investeret i en 3D-printer såvel som fræsemaskiner. Som specialiserede inden for digitalisering af tandteknik vil deres tandlægeudstyr være kendetegnet ved en høj grad af præcision. For dig som tandlæge betyder dette altså større nøjagtighed og dermed en endnu bedre udførelse af opgaverne.

Af digital tandteknik hører følgende til i sortimentet:

  • IPS e.max enkelkrone fuld anatomisk
  • IPS e.max bro fuld anatomisk pr. led
  • Zirkonium krone/bro fuld anatomisk

Hurtig levering

Reipurth Dental er et tandlægelaboratorium, der bestræber sig på den hurtigst mulige levering. Du slipper dermed for at måtte forsinke en masse arbejde på grund af frustrerende ventetid på udstyr. Dine patienter vil derfor få en hurtigere behandling og gå tilfredse fra klinikken.

Alt afhængig af hvad du bestiller, vil leveringstiden være på helt ned til én dag og aldrig på mere end 10 hele arbejdsdage. For eksempel er leveringstiden for alt den digitale tandteknik på kun to dage.

Vi hjælper dig på vej

Hvis du ikke er erfaren i den nye dentalteknologi, behøver det ikke holde dig tilbage. Reipurth Dental vil med glæde hjælpe dig med både opsætning og grundig vejledning i alt det, du ikke kender. Måske er du endnu ikke sikker på, om du er interesseret i at digitalisere din tandteknik, da det kan virke som en stor omvæltning. I så fald er du mere end velkommen til at komme forbi til et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om digital dentistry, så du kan beslutte dig på et ordentligt grundlag.

Dentallaboratoriet ligger i Brøndby, og parkeringen er gratis. Det kræver altså ikke ret meget fra din side at tage et smut forbi. Der er åbent alle hverdage, og de kan endvidere kontaktes over telefon eller på deres hjemmeside.