Den perfekte sommerhusterrasse

Et skønt sommerhus kræver en skøn terrasse. Følelsen af udeliv og den danske sommer. Bare fødder på bløde træplanker og sand mellem tæerne. Lange sommeraftner med grillmad og jordbær. Bliver det mere fantastisk?

Træterrassen til dit sommerhus

Rigtig mange sommerhuse er konstrueret i træ, og dermed passer en træterrasse også bedst til. Træterrasser kan også være med til at bløde looket op på sommerhuse i andre materialer. Måske har dit sommerhus allerede en træterrasse? Fritzen ApS tilbyder træterrasser i Nordsjælland til alle typer sommerhuse og laver også gerne opgraderinger af din nuværende. Træterrassen er en dejlig blød overgang mellem inde- og uderummet.

Plads til det hele

En stor træterrasse kan give meget liv. Det er helt essentielt at indrette et område til spisning og grill. Selvom I ikke er så mange i familien, er det en god idé at have plads til at kunne sætte et ekstra bord op, til når der kommer gæster. Det er et sted, hvor I kommer til at tilbringe mange timer, så sørg for der er godt med plads. Det er også en fordel at placere dette område tæt på indgangen til huset, så service og madvarer ikke skal bæres alt for langt.

Ekstra plads på terrassen kan bruges til mange andre hyggelige kroge. Køb f.eks. et lækkert sæt kurvemøbler og lækre puder man kan slynge sig i en eftermiddag. Du kan også lave dem selv med europaller og hjemmesyede puder. Det giver en super personlig atmosfære. Udsmyk din terrasse med lys, fakler og planter. Det kan være i krukker eller hængt op på væggen. Det er dog en fordel at vælge nogle hårdføre planter, der kan klare sig selv, når du ikke er i dit sommerhus.

Hvis du har mulighed for det, er det også lækkert med en eller to solsenge til de solrige dage i Danmark. Det blæser jo ofte lidt, så en læ-plads op ad huset er at foretrække.