De seneste år er det blevet mere og mere almindeligt at forkæle sit kæledyr med særlige tilbud. Det kan være en tur til hunderfrisøren, luksuslegetøj eller særlige plejeprodukter. Det er sket i takt med, at kæledyr er blevet et statussymbol, men også simpelthen fordi der i dag findes muligheder, som ikke eksisterede for ti år siden. Samtidig er mange af tilbudene blevet billigere, og det gør, at der bliver brugt mere tid på de små firbenede guldklumper.

Forkælelse i mange former

Der er mange gode grunde til at forkæle sit kæledyr. For nogen er det signalværdien i for eksempel at have råd til en mærkevare-taske, som den lille chihuahua kan følge med i shoppingturen fra. For de fleste andre, som hverken er rige eller kendte, er det dog nok noget mere jordnært, som spiller ind: Vi elsker vores kæledyr, og vi under dem det bedste, og derfor er vi parat til at ofre lidt ekstra på dem.

Og det med god grund! Mange af de produkter og tilbud, der findes i dag, kan faktisk forbedre livskvaliteten for vores kæledyr. Det er for eksempel ikke unødvendig luksus at sørge for, at din hund bliver vasket med den rigtige shampoo, som passer til dens hårtype, og ikke skader sart hud.

Gør det nemt at forkæle din egen hund

Men det er ikke kun i de ydre forhold, at det giver mening at forkæle sin Kat.  En sund og glad hund skal aktiveres, men det er ikke altid nok med en tur i parken, selvom det kan være en god fysisk stimulation. For ligesom vi mennesker, skal en hund også holdes i form mentalt – den skal stimuleres og udfordres. Det gør man for eksempel med kvalitetslegetøj fra Vovseboxen, som gør det muligt at få tilsendt en ny kasse med udfordringer og lækre godbidder hver måned. Du sparer tiden med at finde nyt legetøj, og samtidig forkæler du din hund, og sørger for, at den får den mentale stimulering, den har brug for. Det hjælper til en veltilpas hund – og en veltilpas hund giver glade ejere.