Bruger dit firma SAP?

Arbejder du i en stor virksomhed? Eller måske et mindre firma? Arbejder du indenfor energibranchen? Eller er du mere inde i tøjbranchen? Ligegyldigt hvilken type firma du befinder dig i og inden for et stort udvalg af brancher, der kan SAP konsulenter være til hjælp for dig og dit firma. Men du er måske ikke helt klar over hvad en SAP konsulent er, eller hvad sådan en konsulent kan gøre for din virksomhed. Bare rolig. Her får du et overblik over, hvad SAP er, og hvad en SAP konsulent kan.

Hvad er SAP?

Du har muligvis allerede hørt om SAP før fra kolleger, i jobsøgninger eller i medierne, men du har måske ikke helt styr på, hvad det egentlig betyder. SAP står for Systems, Applications and Products in Data Processing. Det hjalp måske ikke så meget. Men SAP er faktisk Europas største softwarefirma med hovedsæde i Waldorf i Tyskland, og det er det fjerdestørste softwarefirma i verden efter giganter som Microsoft, IBM og Oracle, som du højst sandsynligt har hørt om. SAP blev grundlagt i 1972 og er i dag verdens førende leverandør af ERP-software, som vil blive beskrevet nedenfor.

Hvad gør SAP?

SAP laver IT-systemer, som bruges til at optimere og organisere interne processer i forskellige virksomheder. Det kan for eksempel være indenfor økonomistyring, lagerstyring og indkøb. Deres tekniske og funktionelle moduler kaldes for ERP-systemet, hvilket står for Enterprise Ressource Management. ERP-systemet er det system, der gør det muligt for de forskellige virksomheder at styre deres forretningsprocesser i ét samlet system. Systemet er derfor både med til at gøre, at informationen flyder let gennem hele virksomheden, og at sikre finansiel og juridisk kontrol. Alle SAPs løsninger kan tilpasses til lige præcis dine og din virksomheds behov. Og der er ret stor sandsynlighed for, hvis der ikke allerede er i dit nuværende firma, at du på et tidspunkt støder ind i SAPs systemer. Der er nemlig over 335.000 virksomheder i ca. 190 lande, som benytter sig af SAP.

Hvad kan en SAP konsulent tilbyde dit firma?

På grund af den store grad af tilpasning systemet gennemgår, når et firma skal anvende SAPs system, er der en del krav til brugerne. Det gør nemlig, at der er både er mange forskellige moduler og mange forskellige måder at bruge SAP på. Derfor tilbyder konsulentfirmaet https://accuro.dk hele 5 løsninger på SAP assistance.