Brug for at tage kontoret med på byggepladsen?

Der er rigtig mange ting, der skal fungere på en byggeplads, og der er ofte mange medarbejdere med forskellige arbejdsopgaver. Nogle arbejder med det konkrete byggeri eksempelvis montering og murerarbejde, mens andre arbejdsopgaver relaterer sig til logistiske spørgsmål, planlægning samt håndtering af tegninger.

Det kan i mange situationer være nærliggende for mange entreprenører at rykke deres kontor ud på selve byggepladsen, og håndværkere kan også have brug for at have et sted, hvor de kan skabe et overblik over byggeriet. Derfor er det ofte en smart ide at have kontorvogne, hvor man kan sidde og arbejde med eksempelvis computere og tegninger, uden at være påvirket af vejret, byggekaos og byggelarm.

 

Én vogn – flere muligheder

Kontorvogne er dog mere fleksible end som så. De er indrettet således, at de kan anvendes på mange forskellige måder. De kan eksempelvis også indrettes som spisested og opholdsrum for de ansatte, så de har et sted at være i deres pauser.  Det er nemlig vigtigt at have et behageligt sted, hvor de kan koble af for en stund.

Alle kontorvogne man køber i dag, er derfor lyse og rummelige, så uanset om kontorvognen bliver brugt som kontor eller opholdsrum, er omgivelserne altid behagelige.

De fleste kontorvogne kommer også med toiletfaciliteter. Det er altid nyttigt, og hvis byggepladsen er lille, og der ikke er mange medarbejdere tilknyttet, er det i disse tilfælde måske ikke en nødvendighed at anskaffe en toiletvogn ved siden af.

Derudover fås kontorvognene også i større størrelser med to rum, hvor man har mulighed for at indrette både kontor og frokoststue, således man har det hele samlet et sted.

 

En nem og bekvem mulighed

Det behøves ikke at være besværligt at transportere kontorvogne rundt. De er i dag nemme at fragte rundt mellem byggepladser. Der skal hverken kran eller lastbil til at fragte den, da kontorvogne nemt kan hægtes på en almindelig personbil med anhængertræk.

Der skal heller ikke meget arbejde til for at klargøre kontorvognen. Det tager blot nogle minutter, da der skal tilsluttes strøm, vand og afløb, og så er den klar til at blive indrettet og taget i brug på byggepladsen.

Skal man ud og investere i en ny kontorvogn, er det vigtigt at se sig om på markedet. Vælger man at handle hos en fagkyndig, får man ikke blot et produkt, der med garanti er i orden, men også mulighed for at få relevant rådgivning i forhold til behov og selve købet.