Børnetøj designet til en aktiv hverdag

De fleste der har små børn i familien ved, at der ofte er fut i de små størrelser. Børn kravler, løber, leger og tumler – ja faktisk er børnenes verden en verden fuld af bevægelse, og kun ganske sjældent sidder de helt stille. Bevægelserne er også en vigtig del af de smås udvikling, og derfor er det vigtigt, at give dem den bevægelsesfrihed, de har brug for. Det økologiske børnetøj fra FIXONI er netop designet til børns aktive hverdag. Størrelserne går fra 0 til 2 år, og de fleste designs findes op til størrelse 92.

Personlig erfaring med for tidligt fødte børn har betydet, at mærket har valgt at udvide deres lækre sortiment med FIXONI Little Bee designs, der går helt ned til størrelse 32. Så kan selv de helt, helt små få glæde af det lækre tøj og dets upåklagelige komfort, der ikke er en finger at sætte på.

 

Praktisk og fint design til læring og leg

Dit barn skal lære at bevæge sig, og det kræver masser af øvelser. FIXONI baby- og børnetøj har fokus på funktionelle designs, der giver gode betingelser for bevægelser af enhver art. Med dette tøj kan armene bevæge sig frit, de livlige ben kan kravle på livet løs, og de små kan rulle rundt uden besvær.

Bevægelser og aktivitet slider på tøj, og derfor er materialerne altid af en holdbar kvalitet, så tøjet kan holde længere. De gode pasformer med fokus på bevægelsesmuligheder kombineres med praktiske lukninger, så du nemt får ungerne i og udad tøjet i en travl hverdag. Det gør det også meget nemmere for børnene, når de selv skal begynde at lære at tage tøjet af og på. Og som en ekstra bonus slipper du for at købe nyt tøj igen og igen, da der er langt mellem slidhullerne i dette fine tøj.

Men alt skal jo ikke gå op i lutter praktik. FIXONIs designs produceres i klassiske søde og blide børnefarver og i sæsonernes friske modefarver. De bløde, lækre materialer betyder, at dit barn altid er godt tilpas i tøjet, og den store basiskollektion er sød og superfed, når man skal have skiftetøj med til diverse små uheld. De fine farver og søde mønstre gør også, at de er nemme at mixe med det tøj, du allerede har i de smås garderobeskab.

Det er altid fedt for børnene at hoppe i tøj fra FIXONI – for det er designet til at hoppe i.