Batterier til MTB lygter

Oplever du, at dine MTB lygter ikke har en lang nok levetid til, at du kan cykle i så lang tid, som du har lyst til? Så er du kommet til det helt rette sted. Du har nemlig mulighed for at forlænge din køretid, hvis du køber ekstra batterier til dine MTB lygter. På denne måde kan du tage ud på din mountainbike helt uden at tænke på, om batteriet i din cykellygte holder til hele turen – og dette gælder naturligvis ligegyldigt, om du skal ud at køre i skoven, på marken, på engen eller på stranden. Er du således interesseret i at komme ud på en bekymringsfri cykeltur, kan du lige her købe nye batterier til MTB. Når der er tale om batterier til MTB lygter, er der desuden mange muligheder at vælge imellem. Du kan nemlig vælge mellem et diamond batteri og et gold batteri, som begge er ultraLED.

 

UltraLED Diamond batterier

UltraLED Diamond batteripakken gør det muligt at forøge din køretid med minimum 20%, hvis man sammenligner det med UltraLED Platin batteriet. Disse batterier er helt igennem fantastiske opgraderinger til din nuværende MTB lygter, og du vil med sikkerhed ikke fortryde dit køb. UltraLED Diamond batterier er desuden spækket med kvalitet, og cellerne er derudover indkapslet i en alu boks, der er vandtæt. Det betyder, at disse batterier er 100% vandtætte, og du behøver derfor ikke tage hensyn til vind og vejr, når du ska ud at cykle på din mountainbike. Sidst, men ikke mindst, er et UltraLED Diamond batteri utroligt nemt at fastgøre på cyklen, og det kan sidde på både cykelstyret eller stangen – det bliver ikke mere effektivt.

 

UltraLED gold batterier

Er du på udkig efter et yderst kompakt batteri, som samtidig er af allerhøjeste kvalitet, så bør du overveje at købe det lækre UltraLED Gold batteri, som dermed vil være den absolut perfekte opgradering til din MTB lygte. Disse batterier er yderst effektive, og så er disse ligeledes indkapslet i en alu boks, så de også er vandtætte. Når du køber et sådanne batteri, medfølger der et hylster af neopren, som du kan bruge til at fastgøre batteriet til cyklen. Kan du således ikke nøjes med et standard batteri til din mountainbike lygte, men har du behov for ekstra levetid, så er dette batteri det helt rigtige valg for dig.