3 tendenser der forsætter i 2019

Hvert år oplever vi at tendenserne for året og hvert år er de forskellige. Men nogen tendenser varer længere end andre, og nogen ender med at være kommet for at blive.

Leasing

De høje bilafgifter på biler i Danmark har betydet at leasing har fundet sin vej til manges hjerter. Danskerne er blevet mere trygge ved tanken om at lease en bil,og der er også rigtig mange gode grunde til det. Det kan være svært for de fleste danskere at få drømmen om den store dyre BMW, til at gå i opfyldelse. De høje afgifter på biler i Danmark betyder jo selvfølgelig også at, det er dyrt at købe en bil i Danmark. Men leasing hjælper folk til at få deres bildrømme til at gå i opfyldelse, og dette er en trend der ikke stopper lige foreløbigt. Når man f.eks. vælger at Flexlease en bil, kan man ved at importere bilen fra udlandet spare på registreringsafgiften. Dette gør at man kan køre i en fed bil uden at skulle lægge en kæmpe udbetaling.

Storbydrømmene

Der har de sidste år været en stor tendens til at folk mere og mere søger ind mod storbyerne for at bo. Og denne tendens har betydet store prisstigninger på boligmarkedet, og det kan være svært at finde en bolig hvad enten man søger en andelsbolig eller et værelse til leje. Men de høje priser har været med til at rykke grænserne, og flere og flere er nødt til at rykke længere ud fra centrum af storbyen. Og selvom de danske storbyer stadig er forholdsvis sammenlignet med mange andre storbyer som f.eks. London, eller New York, har de store prisstigninger stadig gjort det svært for mange, specielt unge at kunne købe eller leje en bolig de har mulighed for at bo i uden at måtte leje et værelse ud, eller bo med en kæreste eller andet. Mange snakker om at boligboblen snart må spring i specielt København, men så længe efterspørgslen på en bolig i hovedstaden er så stor vil priserne ikke falde lige foreløbigt. Og som det ser ud på nuværende tidspunkt er der ikke noget der tyder på at, denne efterspørgsel på boliger i storbyen vil falde lige foreløbigt.

Rejselysten

Den store lyst til at rejse ser ikke ud til at falde i 2019, ej heller gør de billige flybilletter. Heldigvis går danskernes store lyst til at rejse hånd i hånd med at, flyselskaberne har masser og konkurrence og derfor sælger billige flybilletter. Især billetter til storbyer i Europa er billigere end nogensinde, og er også grunden til at mange pludselig har mulighed for at rejse så meget. Også de sociale medier har haft en stor andel i at folk mere end nogensinde rejser rundt i verdenen. Både fordi at folk gerne vil vise sig frem, og fortælle verdenen og følgere at de også oplever spændende ting. Men også fordi at folk bliver mere og mere oplyste, og billeder, blogs, og anbefalinger falder os i øjnene dagligt. Og disse tendenser er med til at gøre at folk får øjnene op for rejsedestinationer, restauranter og oplevelser over hele verdenen. Og drømmen om at have masser historier, og minder at fortælle får man bliver ældre og tendensen til at leve i nuet lever i bedste velgående.