3 måder at anvende visuel grafik på arbejdspladsen

Visualisering kan i mange sammenhænge udrette en hel del på arbejdspladsen, når det kommer til at målsætte og iscenesætte drømme. Der er mange måder at visualisere på, både når det kommer til private hjem, men i særlig høj grad også på arbejdspladsen. Vi kigger nærmere på 3 måder, hvor grafisk visualisering kan være brugbart i erhvervsmæssig sammenhæng.

Opnå målsætninger med visualisering

Du tænker på at gå hen til kaffemaskinen for at brygge en ny kop kaffe. Du ser kaffemaskinen for dig og den varme, dampende kaffekop for dig inde i dit hoved før du reelt ender med at bevæge dig derover. Det er ét eksempel på visualisering.

Et andet eksempel er, at du ser for dit indre øje, de kunder, som meget snart står klar til at imødegå dig på kontoret. Når du har inviteret dem, visualiserer du med stor sandsynlighed, hvordan mødet vil komme til at foregå og ende. Hvordan oplægget vil fremstå osv.

Overordnet set kan en fotovæg samlet set være med til at skabe en balanceret visualisering, hvor mål og drømme kan komme i system og højst sandsynligt ende med at blive en realitet. Det handler om at få mål og drømme op på væggen i kontorlandskabet, så man har en horisont at stræbe efter.

Forén firmafrokosterne med en fotobog

Julefrokost, personalefest osv. fører oftest noget mindeværdigt og sjovt med sig. Det kan skabe sammenhold og sjove oplevelser at se tilbage på. Med en fotobog kan man samle billeder fra de seneste års firmafester, og mindes gode stunder sammen i virksomheden.

Send en betænksom tanke afsted

Hvad end det drejer sig om sygdom, jubilæum, fødselsdag eller en anden anledning, kan et kort være en betænksom tanke at sende afsted med en hilsen fra kollegaer og chefer. På Fotobog.nu kan takkekort, fotokort, fotovæg og fotobøger designes ud fra udvalgte billeder og med en valgfri, betænksom tekst. Se mere her.